Triesya Blouse

  • $40.00


TRIESYA BLOUSE (PREORDER)

1) MATERIAL: Luxe Como Crepe dan Chiffon
Design kali ni lain dari yang lain sikit sebab triesya adalah gabungan material Luxe Como Crepe dan chiffon yg terbukti memang lembut, selesa, sejuk tak mudah berkedut dan yang paling best senang iron!!! Jimat masa uollsss.

2) 5 PILIHAN THREE LAYER COLOR
Kali ni design fuhhhhhhhhh bermain dgn 3 tona warna yg mana Kak Qeen select dgn sgt detail supaya nampak gabungan peringkat tona warna ngam ngam cun. Pemilihan warna blouse kali ni berbeza dari blouse yang sebelum ini, yang mana kita tampilkan 5 warna bertona yummyliciousss.. apa lagi borong semualahhhh !!! hehe

3) LOOSE CUTTING
Features wajib dari Qeen's Closet adalah LOOSE CUT dan terdapat saiz dari S sampailah ke 2XL. Cutting memang melepasi pinggul demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

4) BF AND WUDHU FRIENDLY
Yg ni pun features yg Kak Qeen tak boleh nak tinggal! Wajib perlu ada Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu. Sambil berfesyen, sambil menjalankan tanggungjawab. Haa Gituhhhh !

5) MAGIC POCKET
Features yg byk customer tak nak Kak Qeen lupuskan, POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Senang nak selit duit katanya. Triesya Blouse ada gak POCKET kiri dan kanan okayyy sapa kata takdaa.. Letak la apa pun, purse boleh, tab boleh, nak jadikan pocket triesya sebagai tabung pun bolehhhh... hebatt hebattt !

Size Available:
S, M, L, XL, 2XL

COLOUR INSTRUCTIONS/ PANDUAN WARNA:
Sapphire : Medium Blue
Carlisle : Pastle Green
Melodious : Purple
Montrose : Pink
Autumn : Rosy brown/warna belacan

For pre-orders, orders will arrived within 2 - 3 working weeks from every Friday closing.

Once order arrived, we will take a photo of proof after packing and will distribute to the following mailing options:

1) Delivery : within 1 - 3 working days from order received by us.

2) Smartpac Mailing : Within 2 - 3 working days from mailing days by us. Photos will be send the day before order is being mail.

3) Normal PolyM: Within 3 - 5 working days from mailing days by us. Photos will be send the day before order is being mail.

4) Self- Collection : We will contact you personally and advise on the available day and time.

Faulty Product Returns

If something is faulty, incorrectly described or different from the sample shown we will provide an exchange or refund provided the item is returned within 3 days from when customer received in hand

Returns Process

  1. Mail the order back to us. Return mailing will be borne by customer whereas when replaced item arrive, mailing will be born by Aura Safa
  2. Provide receipt or photo of order being mailed via whatsapp 9424 6484  
  3. Once the returns order requirement has been met, we'll offer an exchange or refund on the spot.

Please Note : No exchanging or Refund due to difference of colours as colours may be different from photos due to lighting. We ensure our best that the colours meet the requirement for all of our customers.